Bölcsész vs. Html

Egyre többször megfordul a fejemben, hogy ideje lenne megtanulni htm-ezni. Hogy miért? A válasz egészen egyszerű: mert lassan semmihez se kezdhetek netszerte anélkül, hogy ne gátolna eme hiányosságom!
Mivel a fél család részben vagy teljesen egyetemi szintű informatikai képzésben részesült, én sem maradtam ki a kockaságokból. S bár többet foglalkozom számítástechnikai apropókkal, mint az egy mezei bölcsésztől várható lenne, mégis folyvást hülyének érzem magam.
Néha órákat töltök azzal, hogy fórumokon segítség után kutatok: Jajj, hogyan kell kicserélni a fejléc képét...? Melyik szolgáltatónál lehet jól működő fórumot létrehozni? Miért nem tudom ezt a sablont használni? Mi a bánatért nem működik az avatár-galériám??? Hogyan tudnék háttérzenét fabrikálni, hogy a honlap elég színes-szagos legyen? Etc.
A legtöbb segítő szándékkal közzé tett leírás általában olyanoknak szól, akik már valamiféle alapismeretekkel rendelkeznek etéren. És mi lesz velünk - kérdem én - akik alig szagolunk valamit az egész kocka-univerzumhoz, és már annak is szörnyen örülünk, ha sikerül egy mások által összerakott konyhakész sablont valamiképp a sajátunkra kalapálnunk... ?

Címkék: blog html kezdő bölcsész

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidos.blog.hu/api/trackback/id/tr261447226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása