Blog-kóma

Van egy kedves oldal, ahová hébe-hóba írok valamit. Értelmes-barátságos emberek, jól elkészített, korrekt blogmotor, miegymás... épp csak élet nincs!
Kezdem magam hülyén érezni, amiért a bejegyzések kétötödét a saját marhaságaim teszik ki (15/6), holott már tíz hónapja üzemben vagyunk, és a kezdeti brancshoz még csatlakoztak ügyes-okos-barátságos emberkék: talpraesett szerkesztőgárda lenne ez... és mégsem az.
Ha egy bejegyzéshez átlagosan két hozzászólás érkezik, az már valaminek számít. Néhány alább szereplő írásom is először ott került publikálásra, ám reakció híján átköltöztettem őket ide. Részben ezért is kezdtem neki ennek a blognak, no meg azért, mert a blogtér immáron szűk lett.

Visszatérve az alapgondolathoz: jó volna tudni, mit lehet kezdeni egy olyan bloggal, amit a szerkesztők is hanyagolnak.


 

Címkék: blog pangás

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidos.blog.hu/api/trackback/id/tr901447270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása