Időnyelők

Folyamat a következő:
Az ember leánya első körben magához ölel egy pohár bort (miután az elsőt már megitta), és felcsapja találmora a startlapot... mire a következőt találja: "közel 200 női játék". Nosza!
Lehet itt virtuális lányokat sminkelni, öltöztetni, vásárolni küldeni, gomba-babákat pesztrálni... üstöllést eszembe is jut, hogy hát ez milyen szomorú.
Hiszen nincs egy deka értelmes játék sem! Ennél azért töbre tartottam magunkat...
Átnyergelek hát a startlap egyéb játékaira: pucér focibarát - már a cím is rögtön levesz a lábamról. Azt mondja: "Fuss be a kapuba!" majd alább: "Menekülj a biztonságiak elől!"
Zúg a tömeg, emberek vetődnek utánad, és te csak futsz, miközben a magasban lóbálsz egy szalagot. Erre azt gondoltam, tán szórakoztatóbb lehet a hotdog-féle játékarmada.
Leginkább a pikk-pakk randi becézetű gyűjteményből szemezgettem. Jön az ember lánya, és játszik másokkal, miközben akár beszélgethet is - bár meglehetősen távirati stílusban. Szociális szórakázás a javából!

Különösebben egyik opció sem érdekelt sokáig. Végső tanulságként levontam, hogy játszani vagy nagyon jó játékkal kell, vagy barátok társaságában. A többi puszta időpazarlás.
 

Címkék: kritika játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidos.blog.hu/api/trackback/id/tr711450994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása