I @ Ubi

Csak az imént telepítettem, máris fülig szerelmes vagyok belé!
Hatalmas könnyebbséget jelent, ugyanis a gép elég öreg, és a valószínűség határait súrolóan lassú. Ubuntuval sem lett normális, ám már cseppet sem idegölő. Ahhoz, hogy megnyisson egy ablakot, nem ötig-tízig-tizenötig kell számolnom, hanem csak kettőig-háromig.
Azt mondjuk még nem igazán értem, miért szürkül be olykor-olykor egy megnyitott ablak, de gyanítom, hogy örülhetek, hogy ennyivel megúszom, és nem kell azt olvasnom, hogy végzetes hiba történt, a program leáll, küldjek hibajelentést, ha akarok... magyarán: fityisz!
És ami a legjobb: az Ubi nem kíván tucatnyi rituális kattintgatást, ahhoz, hogy behozza a netet! Tehát minden szempontból kényelmes. Mitöbb, szimpatikusabb is: emberbarátabb a felülete, mint a Windowsnak. Emellett ingyenes, és kevésbé arrogáns, ha más oprendszerek dokumentumainak átemeléséről van szó - és kevés hellyel beéri.
Merem ajánlani!

Címkék: ubuntu oprendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidos.blog.hu/api/trackback/id/tr601603553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása