Ízek

Ígyekszem rendes blogíróvá válni, és nem csak alkalomadtán idepöccinteni valamit a velem történtekből, úgyhogy most megosztok néhány gondolatot az étterem és az erotika kapcsolatát illetően, melyek még a szombati nap során fogalmazódtak meg bennem!

¤ Öcsikém szerint az, amit némelyek egymás kezét becézgetve művelnek, nem más, mint kőkemény szexualizálás. - Márpedig éttermi keretek között másra nemigen van lehetőség. A magam részéről még hozzátenném, hogy ha ehhez egy idő után közszeméremsértés határát súroló nézés is társul, akkor az már nem egyszerűen ceccuális...

¤ Elavultnak tűnhet a gondolat, de aki már megtapasztalta, tudja miről beszélek: egy jóízűen evő férfi olykor hatványozottan érzéki látvánnyá értékelődik az ember lányának szemében.

¤ Az érzékiség tehát jó dolog, és különféle formái közt könnyű rokonságot találni. Ugyanúgy libabőröztetően fenséges lehet egy mesterien megkomponált falat, és egy ízes-puha csók is. - Nem beszélve a sokat mondó kezekről és tekintetekről, melyek tulajdonosai olykor az illem határai közt fehérizzanak egy jó vacsorát követő beszélgetés közben.
 

Címkék: erotika szerelem gasztronómia

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidos.blog.hu/api/trackback/id/tr781662758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása