Tavaszi jégvirágzás

Az árkádtól csak egy gépgenerálta üzenetet kaptam, hogy ez a cím már nem létezik. Annyira nem vonz a hőbörgés, hogy postázzam is a panaszolványt.

Az utóbbi pár napon minduntalan megcsapott a kísértés, hogy az abszurdisztáni gyönyörszép fonákságokról írjak... hosszú távon azonban mindez túlontúl taszít.
Hiába csábító téma Munkahelyteremtő Bokros Szent Lajos... :D

Ma hallgattam kicsit Kossuth rádiót. (Mit nekem a zenecsatornák, mikor itt pedagógiával, pszichológiával és szociológiával foglalkoznak!) Délután az ovisokról volt szó: arról, hogy miért nem szeretnek aludni az óvónéni felügyelete alatt. A felvétel egyenesen egy oviból jött, alvás után meg lett interjúvolva néhány pötty, hogy mire fel virrasztottak.
Nem voltak zavarban, meséltek nyakra-főre! Megtudhattuk, miként lehet úgy játszani, hogy az óvónéni alig vegye észre, mi az a kerregés, vagy hogy ha hisztizni akarsz, akkor beütöd valamidet, aztán elkezdenek folyni a könnyek a szemedből be a szádba... ! XD
Eszméletlenek voltak! Akkorákat nevettem, miközben a tesóban termoszra vadásztam...

Apropó, termosz: eztán hajnali óráimon a taknyadék főkoponyával szemközt ülve fogom kortyolgatni a gőzölgő kávémat! - Minő líra, minő pátosz. :)

És mostan gyúrjuk a szakdolgozatot!

Címkék: kossuth rádió gyerekek abszurdisztán árkád termosz

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidos.blog.hu/api/trackback/id/tr731826002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása